Fel vid utskick av e-post

Idag skickades det ut ett e-postbrev "Information till dig som har anmält intresse" avseende information om vår bostadskö. Utskicket har ett formatfel och är därför svårläsligt. Ett nytt utskick kommer att göras inom kort.

Vi beklagar eventuella missförstånd, här kan du läsa e-postbrevet i helhet;

Information om vår bostadskö

Hej, du är registrerad i Knivstabostäders bostadskö. För att behålla din kötid behöver du logga in minst en gång per år. Knivstabostäder har uppdaterat sin hemsida och kommer vid årsskiftet 2017-12-31 rensa sin bostadskö från de intressenter som inte varit aktiva under 2017.

För att du ska behålla din kötid, behöver du göra följande:   

  • Logga in på mina sidor, www.knivstabostader.se senast 2017-12-31. Knivstabostäder vill ha aktiva bostadssökande i kösystemet och har därför som policy att du måste uppdatera din kötid minst en gång var tolfte månad.
  • Har du glömt ditt lösenord kan du få ett nytt via hemsidan http://knivstabostader.se/mina-sidor/losenord/hantera/glomt-losenord. Detta kräver att du har registrerat en e-postadress på mina sidor. Har du ingen e-postadress registrerad kontakta oss så hjälper vi dig. 
  • Kom ihåg att det är ditt ansvar att logga in var tolfte månad för att stå kvar i bostadskön. Din kötid hos Knivstabostäder är personlig och kan därför inte överlåtas till annan person, inte ens till make/maka eller barn.
  • Uppdatera dina kontaktuppgifter. Du ansvarar själv för att dina uppgifter är korrekta. Ta för vana att kontrollera dina uppgifter när du loggar in för att uppdatera din kötid.
Du som är hyresgäst hos Knivstabostäder
  • Du som är hyresgäst med förstahandskontrakt hos Knivstabostäder behöver också registrera dig på www.knivstabostader.se. Som hyresgäst hos Knivstabostäder är det boendetid i senaste lägenhet som räknas som kötid. Då du flyttar eller byter lägenhet nollställs din boendetid.
  • Stämmer inte din kötid, kontakta kundtjänst.